وي در ادامه خاطرنشان کرد: شرکتهايي که در زمينه ساماندهي اموال، اقداماتي را در سطح سازمان و مراکز استانها انجام داده و داراي رزومه نسبتاً مناسبي براي اجراي پروژه ساماندهي بودند به استانها معرفي شده و استانها نيز با شرکتهاي ياد شده قراردادي را تنظيم و به اداره کل موزهها ارسال ميکنند. پس از تائيد، عمليات ساماندهي در استانهاي مورد اشاره آغاز ميشود.
به گفته اين مقام مسئول در اداره اموال منقول فرهنگي- تاريخي؛ اطلاعات کامل در مورد چگونگي نحوه درج اطلاعات در شناسنامههاي مذکور توسط کارشناسان اداره اموال در اختيار شرکتهاي اجرا کننده پروژه مذکور در يک فرمت جديد قرار گرفت.
زاهدي با اشاره به تهيه شناسنامههاي عمومي و اختصاصي اشياء به همراه تصاوير تهيه شده از تمامي اشياي موجود در موزهها و مخازن استانها بيان داشت: اين شناسنامهها به سايت مرکزي موزه ملي و مجموعه کاخ گلستان ارسال و در نهايت و ارد شبکه نرم افزار جام ميشوند.
وي عمليات ساماندهي را شامل کارشناسي اشياء، تعيين اصالت (تفکيک اصل ازبدل)، درج اطلاعات مرمتي اشياء، ثبت و ضبط مشخصات ظاهري و فيزيکي اشياء، تعيين قدمت و دوره اشياء و تهيه تصاوير ديجيتالي از اشياء و ... عنوان کرد.
زاهدي در پايان يادآور شد:تاکنون شناسنامه و عکسهاي ديجيتالي نزديک به چهار هزار قلم شيء فرهنگي تاريخي استان مرکزي، هشت هزار قلم شيء استان فارس، چهار هزار قلم شيء استان قم و سه هزار قلم شيء مازندران تهيه و وارد شبکه نرم افزار جام شده است./119
انتهای پیام/